Vanaf vandaag kun jij jouw te gekke idee voor Leiden insturen!

Vanaf vandaag is het dan zo ver! We beginnen met onze jacht naar te gekke ideeën voor Leiden. Wat zijn nou precies te gekke ideeën?! Wat ons betreft zijn dat ideeën waarvan Leiden meer kleur krijgt. Ideeën waarvan je tegen elkaar zegt ‘zou het niet tof zijn als we dat in Leiden hadden’!

Wat ons betreft kan het niet bijzonder genoeg zijn. De enige eis die wij hebben is dat het uitvoerbaar moet zijn. Dus loop jij nou al een tijdje met een idee in je hoofd? Is het enige wat je tegen houdt dat het geld kost? Of dat je nog niet helemaal precies weet hoe je het aan moet pakken? Stuur dan je idee in via dit formulier. En wie weet presenteer jij dan binnenkort wel jouw idee tijdens onze pitch night en win je zelfs wel die €1.000,- cash om jouw plannen te realiseren.

Heb je nou nog niet meteen een heel goed idee en wil je eerst nog wat meer inspiratie op doen? Dat kan natuurlijk via onze site ook. Klik hier voor awesome ideeën vanuit andere steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *