Alles wat je moet weten over Awesome Leiden Pitch Night #2

Awesome Leiden Pitch Night nr.2 - Brouwerij PronckWoensdagavond 30 mei is Awesome Leiden Pitch Night #2. De Pitch Nights zijn vrij toegankelijk en altijd een gezellig feestje ter ere van onze mooie stad. Voor het gemak hierbij alles wat je moet weten over Awesome Leiden Pitch Night #2.

Waar & hoe laat?
Elke Pitch Night is echt een feestje ter ere van onze mooie stad. Daarom proberen we ook elke editie een andere bijzondere locatie in Leiden in de spotlight te zetten. Dit keer zijn we verheugd bij Brouwerij Pronck te gast te mogen zijn. Brouwerij Pronck is een jonge, groeiende brouwerij met eigen ketels in Leiden. In november 2014 is de brouwerij opgericht door een groep vrienden met een passie voor goed bier en eerlijke producten.

Locatie: Brouwerij Pronck, Langegracht 70D, Leiden
Tijd: 20:00 uur

Programma
20:00 – Inloop
20:30 – Welkom
20:45 – Pitches van de vijf ideeën
21:30 – Pauze voor publiek
22:00 – Feedback op de gepresenteerde ideeën
22:15 – Winnaar bekend
22:20 – Borrel!

 

Welke 5 ideeën worden gepitcht?
Elke Pitch Night krijgen 5 bedenkers van awesome ideeën de kans om hun idee te pitchen en daarmee die €1.000,- te winnen. In willekeurige volgorde zijn dit de 5 awesome ideeën en hun bedenkers van Pitch Night #2:

We hebben weer een selectie waar wij enorm enthousiast van worden. Dus kom kijken om te horen wat al deze ideeën inhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *