Red Carpet Lounge locatie Awesome Leiden Pitch Night #4

De zomer is voorbij, iedereen is weer aan het werk. Allemaal een beetje tragisch nieuws. Voor alle Leidenaren die niet tot 2 en 3 oktober kunnen wachten met vieren dat je Leidenaar bent organiseren wij precies een week eerder op woensdag 26 september een ander Leids feestje. Namelijk alweer onze vierde Pitch Night! Voor deze editie hebben we wederom een enorm gave locatie weten te vinden! Tromgeroffel… owja wacht, het staat al in de titel… de gloednieuwe Red Carpet Lounge aan de Stationsweg in Leiden!

 

 

 

 

 

 

 

Over de Pitch Nights
De Pitch Nights zijn de avonden waarop de 20 trustees van Awesome Leiden het winnende idee van dat moment kiezen. De afgelopen drie maanden hebben we weer toffe ideeën verzameld om Leiden meer Awesome te maken. Voor de Pitch Nights nodigen we de vijf meest bijzondere ideeën van dat moment uit om hun idee te komen pitchen. Uiteindelijk gaat één van deze vijf creatievelingen naar huis met €1.000,- cash om hun idee te helpen realiseren.
De Pitch Nights zijn altijd een echt Leids feestje. Iedereen die de stad een warm hart toedraagt of gewoon zin heeft in een gezellige borrel kan aansluiten. Dus zien we je daar?

Over de Red Carpet Lounge
Op 1 september heeft de Red Carpet Lounge aan de Stationsweg in het oude pand van de ABN-AMRO haar deuren geopend. De Red Carpet Lounge is een tijdelijke invulling van het pand wat op termijn gesloopt zal worden. Deze culturele pop-up plek is een initiatief van de Bioscopen Leiden en zal naast allerlei vertoningen van films ook een heel nieuw initiatief huisvesten. Het Film Museum Leiden, een initiatief van het Leiden International Film Festival. Hiermee is het de perfecte plek voor één van de Pitch Nights. Het is creatief, cultureel, innovatief en duidelijk onwijs AWESOME!

Over Awesome Leiden
Awesome Leiden is het Leidse chapter van de Awesome Foundation. Het doel is om Leiden meer Awesome te maken door ideeën die de stad nog toffer, of gezelliger, of mooier maken te ondersteunen met €1.000,- cash, het netwerk en de expertise van de trustees. De trustees zijn 20 individuën die op volledig persoonlijke titel het geldbedrag 6 keer per jaar bij elkaar leggen uit liefde voor de stad.

Heb jij nou ook een tof idee om Leiden meer Awesome te maken? Stuur deze dan in via de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *